Ledige stillinger

Vi søger selvstændige rådgivere med finansiel baggrund – noget for dig?

Vi søger erfarne og selvkørende rådgivere med finansiel baggrund– du bliver en del af FinansPlan A/S, som yder økonomisk rådgivning indenfor pension og investering.


Arbejdsområder:

Rådgivning af private kunder der:

  • har behov for at få overblik over deres pensionsordninger og investeringer – lige fra omkostninger afkast og om, hvorvidt der er behov for at få sammenlagt pensionsordningerne og optimering af investerede midler
  • foruden et tjek af deres pension skal have suppleret dette med enten en nedsparings- og/eller formueplan, fordi de er nået til et punkt i deres liv, hvor de mest af alt har brug for en indsigt i, hvordan de bedst mulig kan optimere den samlede økonomi
  • ønsker bedre forrentning af deres kontante/frie midler

Vi tilbyder:

Du vil blive kontraktansat som selvstændig erhvervsdrivende – og hos os få mulighed for at:

  • opnå en indkomst baseret på, hvor mange opgaver du løser
  • være en del af et team – hvor sparring, såvel fagligt som personligt er til stede
  • være tilknyttet vores faste base her i Holte uagtet, hvor du bor i Danmark
  • få adgang til og oplæring i DK’s bedste rådgivningsværktøjer

Din baggrund:

Du har stor erfaring i rådgivning af kunder og opbygge en kundeportefølje – og har en god og solid uddannelsesmæssig baggrund indenfor pension og/eller investering. Du er interesseret i at være opsøgende overfor kunder, ligesom du af natur er målrettet, nysgerrig og ambitiøs. Du er tillige god til at planlægge og har naturligvis en struktureret tilgang til dine opgaver, så du har styr på dine aftaler.

Du trives:

Du har det godt i et uformelt miljø, hvor samarbejde og sparring er i højsæde og, hvor du i høj grad kan tilrettelægge din egen hverdag. Du ønsker at skabe gode relationer med kunder og netværk, og du sætter pris på den daglige dialog lige fra den telefoniske som ved ansigt til ansigt.

Du skal også have modet til at opbygge egne relationer, der kan levere kundeemner til dig, og du motiveres ved at have mange forskellige ”bolde i luften”.

Vil du vide mere:

Vil du vide mere om FinansPlan A/S eller jobbet – så er du mere end velkommen til at ringe til Direktør Karina Juul Jensen 40 60 81 45 (ej i uge 43) eller til CEO & Partner René Kohlwes 40 60 81 40.

Ansøgning:

Send din ansøgning og CV til kjj@finansplan.dk Vi indkalder til samtaler løbende.

Deadline for ansøgning er fredag den 10. november 2017

Kontakt os for en uforpligtende samtale

Udfyld felterne nedenfor, og vi kontakter dig


Eller kontakt os direkte alle hverdage på

phone icon72 20 66 36