MØD VORES TEAM

Læs mere om hvem vi er hos FinansPlan og mød vores økonomiske rådgivere


PARTNER, ADM. DIREKTØR

René Kohlwes

Siden 1990 har René arbejdet med ledelse, salg og optimering af kunde- og rådgivningsprocesser i finansielle virksomheder, med hovedvægt på pensionsselskaber. René har bred finansiel erfaring som rådgiver, salgschef, underviser, storkundechef og direktør, og har bl.a. været chef for kundelinjen i Danica Pension.

Telefon: +45 72 20 66 36
Mobil: +45 40 60 81 40
Mail: rk@finansplan.dk
DIREKTØR & PARTNER

Michael Christensen

Michael har mere end 20 års erfaring med ledelse, salg og rådgivning af privat- og erhvervskunder. Michael har indgående erfaring med private banking fra bl.a. Nykredit Bank, samt ejet og drevet finansiel virksomhed i udlandet. Michael er tidligere adm. dir. for det svenske pensionsselskab NPG Life & Pension og har bestredet stillinger som Branch Manager & Vice President i Straumur Investment Bank i København og Prag.

Telefon: +45 72 20 66 36
Mobil: +45 40 60 81 41
Mail: mc@finansplan.dk
SENIORRÅDGIVER

Morten Hertz

Morten har over 40 års erfaring med rådgivning i den finansielle branche. Seneste 26 år i Danica Pension med rådgivning af private og selvstændigt erhvervsdrivende indenfor pension og investering.Siden 2011 har Morten deltaget i etableringen af Seniorrådgivningskonceptet i DanicaPension, om pension, særlig optimering og planlægning af nedsparing for kunder i aldersgruppen +55 år.

Telefon: +45 72 20 66 36
Mobil: +45 40 60 81 43
Mail: mh@finansplan.dk
FINANSIEL SUPPORTER

Morten Holm

Morten er vores finansassistent og studie medarbejder. Morten arbejder med backoffice opgaver hos FinansPlan ved siden af færdiggørelsen af studiet på Roskilde Handelsgymnasium.

Telefon: +45 72 20 66 36
Mail: mhk@finansplan.dk
KONSULENT

Karina Juul Jensen

Karina har mere end 30 års erfaring på pensionsområdet med ledelse, kundeservice, rådgivning, kommunikation, koncept-, produkt- og procesudvikling. Hun har også arbejdet med faglig og personlig kompetenceudvikling og har tidligere siddet i Akademirådet på Forsikringsakademiet. Karina blev i marts 2017 eksamineret Coach (ICF godkendt)

Karina har været ansat i Danica Pension, hvor faglig koordinering og samarbejde med Danske Bank var et af ansvarsområderne – senest har Karina været Kundeservicechef i PenSam.

Mail: kjj@finansplan.dkKontakt os for en uforpligtende samtale

Udfyld felterne nedenfor, og vi kontakter dig


    Eller kontakt os direkte alle hverdage på

    phone icon72 20 66 36