Forårsrengøring af økonomi - få styr på budget, pension og opsparing

26. marts 20190

Med foråret følger årsopgørelser og skatteregnskab. Og det er en god anledning til at kigge dit budget efter i sømmene – og give dine penge den opmærksomhed, de fortjener. Derfor tager vi – på denne årets første forårsdag – et blik på en forårsrengøring. Ikke i din bolig, men i din økonomi, herunder budget, pension og opsparing.

Endelig blev det forår! Det er nu, lyset og solen får mere magt, fuglene kaster sig over det store redebyggeri, og de fleste danskere har fået deres årsopgørelser for 2017. Og det betyder, at du lige nu har den bedste anledning til at give din økonomi en god og grundig forårsrengøring.

Sæt tid af til en gennemgang

Du kan for eksempel gå din husstands budget igennem. Hænger udgifter og indtægter sammen? Sætter du nok af hver måned til de forskellige poster? Eller ville du måske gerne spare mere op til nye, spændende projekter eller oplevelser?

Sæt en søndag formiddag af, lav en god kande kaffe, og grav dig så ned i alle dine papirer og årsopgørelser. Det tager sikkert nogle timer at få overblik, men bagefter vil du takke dig selv for, at du gav dine penge lidt ekstra opmærksomhed. Og du kan gå ud i det smukke, danske forår med god samvittighed.

Tag evt. en økonomisk rådgiver med på råd

Måske ved du allerede nu, at der er forandringer på vej, som du skal forberede din økonomi på. Det kan eksempelvis være, at du ønsker at købe nyt hus eller sommerhus. Måske har du fået smag for det gode liv i udlandet i perioder, hvor det blæser lidt for meget i Danmark, eller hvor kulden er til større gene end fordel? Eller det kan være pensionen, der nærmer sig. Der kan være mange gode årsager til at overveje en solid forårsrengøring af økonomien.

I disse tilfælde kan det være en god idé at tale med en rådgiver, som kan hjælpe dig med at få overblik over din fremtidige økonomi – og som kan sikre, at du får mest muligt ud af dine penge. Selvom du måske kun har 5-10 år tilbage på arbejdsmarkedet, kan du nemlig stadig nå at optimere din pensionsopsparing. Du kan for eksempel vælge at ”nedspare” på den smarte måde, så du får mere ud af dine penge.

Vi hjælper dig gerne med en gennemgang af dine muligheder. Du kan booke et møde på 70 20 66 36 eller læse mere om nedsparing her. Vi har mange års erfaring med gennemgang af økonomier, og vi tilbyder en uforpligtende samtale omkring din økonomi.

God fornøjelse med forårsrengøringen!


Efterlad et Svar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.