En case fra det virkelige liv

17. april 20170
Den 28. september bragte vi, i samarbejde med SN Medier, tre artikler om nedsparing, hvor vi bl.a. andet lavede en komplet nedsparingsplan blandt en læser. Artiklerne, som du kan downloade og læse nedenfor, fortæller, hvad du skal være opmærksom på, når du planlægger din økonomi for resten af livet samt illustrerer, hvor mange penge der er at hente ved grundig planlægning.
På forsiden udtaler René Kohlwes blandt andet: – Der skal meget komplicerede beregninger til, når man skal optimere sin opsparing for at få mere ud af sine penge. Det er blandt andet et samspil mellem det, man kan få fra det offentlige, når man går på pension, og hvilke modregningsregler, der er gældende i de offentlige ydelser.
I en anden artikel tages der udgangspunkt i Peter og hans samlever. I regnestykket for Peter, der er på vej mod pension, anslås det at han kan optimere sin privatøkonomi med en halv million kroner over 20 år, hvis han følger vores anvisninger.
Omkring nedsparing fortæller vi desuden at der er gode penge at tjene, hvis man skruer på de rigtige knapper. En af hovedreglerne er, at man som pensionist først skal bruge sine kontanter.
Download artikler hér

28092016artikel_3sider.pdf
File Size: 2518 kb
File Type: pdf

Hent filEfterlad et Svar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.