Opsparing med høj rente

18. maj 2018

Hos FinansPlan kan du få både en høj rente og en høj sikkerhed på din opsparing. Og du slipper for at binde dine penge, som du ellers typisk skal med bankernes højrente produkter. Svaret er vores helt særlige produkt inden for opsparing: rentePLUS.

Sådan får du en højere forrentning af dit indlån

Hvis du har mindst 250.000 kr. stående på din opsparing, kan du med fordel flytte den til RentePLUS. Der får du nemlig væsentlig mere i rente end de 0%, som banken typisk giver dig. I 2017 gav RentePLUS 4,99% i forrentning, og fra 2015 til 2017 gav produktet 3,26% efter omkostninger.

Det betyder helt konkret, at hvis du i 2015 havde flyttet en opsparing på 1 mio. kr. fra en normal opsparingskonto i banken til RentePLUS, så havde du fået over 100.000 kr. mere i forrentning af dine penge. Se, hvor meget du kan tjene.

Den højeste rente uden binding

Der er ingen binding på dine penge, når du placerer din opsparing i RentePLUS. Der skal bare stadig stå mindst 250.000 kr. på kontoen, når du har hævet et beløb fra den. Og hvis du hæver nogle af pengene inden for de første 5 år, koster det 1.850 kr. pr. gang. Men det er også det hele – derudover kan du gøre med dine penge, som du vil.

Et sikkert afkast på din opsparing

Sikkerheden for dine penge er stor med RentePLUS. Din opsparing bliver nemlig placeret i et af de førende danske pensionsselskaber, som er underlagt meget strikse regler for forvaltningen af opsparinger. Det betyder, at risikoen er meget lav, samtidig med at forrentningen er væsentligt højere end bankens.

I risiko indekset herunder kan du se, hvor lav en risiko du opnår, når du vælger RentePLUS til din opsparing:

 

 

Opsparing med endnu højere rente

 

Høj rente – lave omkostninger

Der er ingen tvivl om, at du får mere ud af dine penge, jo mindre du betaler i omkostninger. Og med RentePLUS er dine omkostninger blandt de laveste på markedet. Vi har nemlig hele tiden fokus på at minimere dine omkostninger og maksimere din opsparing.

Derfor betaler du kun et fast, lavt gebyr på 60 kr. om måneden plus en procentsats af dit depot på mellem 0,30 og 0,90%, alt efter hvor meget der står på din konto. Der er ingen skjulte gebyrer eller hemmelige satser.

Hvis du vil vide mere om, hvordan du får større afkast af din opsparing, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende møde. Vi har mange års erfaring med investeringer, og vi hjælper dig tættere på en højere rente og dermed større udbytte af din økonomi.