Finansplan - Investér i sunde medarbejdere - altid en god investering

12. april 20190

Finansplan markedsfører nyt banebrydende koncept over for virksomheder til at fremme sundhed og give bedre livsstil hos medarbejderne.

Det er spild af penge at lade at lade danskerne gå til jævnlige sundhedstjek hos lægen. Til gengæld kan tiltag, der fremmer sundhed og ændrer livsstil, spille en vigtig rolle for at nedsætte danskernes risiko for at blive kronisk syge og dø tidligt. Det har flere store undersøgelser tidligere vist.

360Life.dk

Finansplan markedsfører nu platformen 360Life.dk, der er et nyt banebrydende koncept til forebyggende sundhed og ændring af livsstil hos de enkelte medarbejdere i virksomheder.

”Hvis virksomhederne får mindre syge medarbejdere, giver det bedre trivsel. Undersøgelser viser, at sunde medarbejdere er mere produktive, har større arbejdsevne og større mentalt overskud. Med andre ord giver en investering i sunde medarbejdere gevinster i form af bedre resultater og bundlinie i den enkelte virksomhed,” siger hovedmanden bag 360Life, direktør for forebyggelse i Finansplan, Stephan Kohlwes.

Folkesygdomme

Flere og flere danskere får stress, smerter, ubehag, dårligere mentalt helbred, lever usundt, er overvægtige og for inaktive. Hvis man ikke gør noget ved det, så vil flere i fremtiden få alvorlige livsstilssygdomme, f.eks. type 2 diabetes og hjertekar sygdomme, fordi de har haft eller har en forkert livsstil. Ifølge tal fra Sundhedsstyrelsen over danskernes sundhedstilstand er 42 procent generet af smerter og ubehag, 51 procent er overvægtige, 13 procent har et dårligt mentalt helbred, mens 16 procent har et meget usundt kostmønster.  Hertil kommer, at mere end 35.000 er sygemeldte på grund af stress, 430.000 har symptomer på alvorlig stress.

”Danskernes sundhed er udfordret, og det er specielt danskernes livsstil, der er udfordret. Forkert kost, for lidt fysisk aktivitet, for megen stress, rygning og alkohol gør folk mere syge og kan føre til tidlig død,” fastslår Stephan Kohlwes i Finansplan.

Det er veldokumenteret, at virksomheder, der satser på tiltag til at fremme sundheden, får flere sunde og tilfredse medarbejdere. De har i gennemsnit et lavere antal sygedage, er mere tilfredse, effektive og produktive. 360Life tilbyder virksomheder at lave en skræddersyet plan for den enkelte medarbejder, som kan bruge smarte digitale løsninger og får en personlig coach, der både kan inspirere, motivere og støtte til ændring af livsstil.Kombinationen af digitale løsninger og en personlig coach er et rigtigt godt redskab til at ændre folks livsstil, mener markedschefen.

Vores program

”Med vores program kan den enkelte virksomhed styrke medarbejdernes sundhed, så færre undgår at blive syge. Det er god forretning for at have sunde medarbejdere. Vores budskab til virksomhederne er, at det øger bundlinien og styrker trivslen blandt medarbejderne, ” siger han.

Konceptet i 360Life er, at der først laves en digital sundhedstest af den enkelte medarbejder. Det er en screening, som kortlægger vedkommendes generelle sundhedstilstand. Med afsæt i resultatet, har medarbejderne mulighed for at prioritere hvilke tiltag, der vil styrke helbredet. Medarbejderen får en personlig digital sundhedsprofil, som kan lægges ind på både smartphone og pc.

”Vi laver en dynamisk profil for medarbejderen, som kan se om hun eller han har nogle udfordringer i forhold til sit træningsniveau. Vi kommer med et forslag til en plan til at forbedre sundheden. Følger medarbejderen planen i et år, kan hun eller han rapportere, om træningen følges, og om f.eks. kosten er ændret,” siger Stephan Kohlwes.

https://360life.dk


Efterlad et Svar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.