Virksomhedsmidler - er din rente høj nok? RentePLUS ved Finansplan

20. april 2018

Som virksomhedsejer skal du naturligvis have en ordentlig, højere rente af dine virksomhedsmidler. Det kan FinansPlan hjælpe dig med. Modsat de fleste banker sikrer vi dig nemlig en reel forrentning, samtidig med at sikkerheden for virksomhedens midler er i orden.

Højere rente på dine virksomhedsmidler

Hvis du i dag har dine virksomhedsmidler placeret i banken, har du sandsynligvis oplevet at få 0% i rente. Måske har du endda oplevet, at renten er negativ. Det er ikke tilfredsstillende, når det handler om penge, som du har knoklet for at tjene til din virksomhed.

Heldigvis kan du nemt få meget bedre forhold (læs: højere rente) for din virksomheds midler. Du kan nemlig flytte dem til vores produkt, RentePLUS, som de sidste 3 år har givet hele 3,26% i rente efter omkostninger. Og det er vel at mærke uden, at du skal gå på kompromis med sikkerheden for dine virksomhedsmidler.

Hvordan kan både forrentning og sikkerhed være høje?

Vi ved det godt – det virker næsten for godt til at være sandt med denne højre rente. Men sandheden er, at vi blot benytter en ny mulighed for at placere vores kunders selskabsmidler hos et dansk pensionsselskab. Det betyder, at din virksomhed kan få samme forrentning som de danske pensionskunder – og med samme høje sikkerhed. Dine virksomhedsmidler vil nemlig komme ind under samme strenge forvaltningsregler som de øvrige kundemidler, og dermed er sikkerheden mindst lige så høj som hos banken.

Virksomhedsmidler optimeres via Rente PLUS

Kan renten på virksomhedsmidlerne svinge?

Det korte svar er: Ja. Forrentningen er variabel, så den vil ændre sig fra år til år. I 2016 var afkastet på 4,93%, og i 2017 var det på 4,77%. Og kigger vi på perioden fra 2015 til 2017, var den gennemsnitlige forrentning på 3,26% efter omkostninger.

Så selvom forrentningen rent teoretisk godt kunne blive negativ et år, så er det langt fra sket endnu. Og hvis du alligevel er nervøs for det, kan du vælge at købe en garanti, som betyder, at du altid får mindst 0,5% i afkast af dine virksomhedsmidler.

Hvilke krav skal jeg opfylde for at få den høje rente?

Der er i virkeligheden kun et enkelte krav; du skal have mindst 250.000 kr. i virksomhedsmidler, som du kan placere på din RentePLUS-konto. Til gengæld er der ikke noget loft for, hvor mange af virksomhedens midler du flytter til kontoen. Det er helt op til dig.

Hvad koster det at flytte mine virksomhedsmidler til RentePLUS?

Det koster et fast beløb på 60 kr. om måneden at have en RentePLUS-konto til dine virksomhedsmidler samt 0,75% af det beløb, du har stående på kontoen. Den variable omkostning falder, hvis du flytter mere end 3 mio. kr. til RentePLUS, og den falder yderligere ved over 6 mio. kr. Du kan læse mere og få svar på alle dine spørgsmål her.