Update er vores nyhedsbrev, som vi udsender hvert kvartal. Vi bringer emner, der har interesse for din økonomi og opsparing, og sender dig invitationer til vores kommende. Gå-hjem møder. I vores arkiv, kan du læse vores artikelsamling med gode råd til din økonomi. Tilmeld dig Update i toppen af siden.
No more posts

marts 18, 20180
Vi har i tidligere artikler behandlet emnet, om vigtigheden ved at spare op til sin pension. Særligt i lyset af statistikken der viser, at vi danskere bliver ældre og ældre er det vigtigt at overveje, hvordan du kan sikre økonomien igennem hele din pensionstilværelse.


oktober 9, 20170
Danske familier har i gennemsnit over 300.000 kroner stående som indlån i bankerne. Og opsparingerne er stigende. Faktisk stod der i juli måned 840 milliarder kroner i de danske banker, til stort set ingen rente. Og med udsigten til en meget lav, eller slet ingen forrentning, mister mange danske familier faktisk penge, når de sparer op i banken.


oktober 9, 20170
Vi har i tidligere artikler behandlet emnet, om vigtigheden ved at spare op til sin pension. Særligt i lyset af statistikken der viser, at vi danskere bliver ældre og ældre er det vigtigt at overveje, hvordan du kan sikre økonomien igennem hele din pensionstilværelse.


juli 12, 20170
Gør ejerboligen til en aktiv brik i din pensionsopsparing Når man går på pension gælder det om, at sikre sig en stabil og sikker økonomi. Man skal selv stå for den primære del af sin fremtidige indtægt, via den samlede opsparing man har opnået indtil pensionering. Det er de færreste der i dag kan nøjes med at leve af en folkepension på 6000 kr. samt et evt. pensionstillæg på cirka det halve.


juni 27, 20170
Rådgivning i banken er ikke gratis Banken er traditionelt dér vi går hen, når vi søger råd til privatøkonomien. Men er det nu en god idé? Din bank, og din bankrådgiver, har naturligvis interesse i, at hjælpe dig med dine økonomiske behov og spørgsmål. Og sender dig heller ingen regning for den tid de bruger på, at flytte rundt på dine penge, eller oprette en ny konto.


juni 25, 20170
Danskernes kontanter forsvinder I en tid hvor bankerne ikke kan tilbyde forrentning på kontant indestående, udhules danskernes kontante formue stille og roligt, i takt med inflationen tager til. Økonomiske eksperter har svært ved at begribe, at danskerne tillader deres penge stå hen uden forrentning. For jo mindre man allerede har lagt sig på dødslejet, vil tiden altid arbejde for en forøgelse af formuen, så længe man har sikret sig forrentning. Det gælder både for private med penge på bankkontoen og for dem, der har kontanter stående i et selskab.


maj 29, 20170
Artikel bragt i SN Medier, maj 2017 ​ Hver fjerde uge bringer vi råd og tips til, hvordan du får mere ud af din økonomi, når du investerer og sparer op. Råd og tips er leveret i samarbejde med FinansPlan. I denne uge ser vi på, hvordan privatpersoner og virksomheder kan score mange penge, at finde et sikkert alternativ til bankernes nul-rente på kontante indlån. Bankkunder snyder sig selv for store afkast - det er tid til at gøre noget!


maj 18, 20170
Siden nytår har aktiemarkedet taget et dyk. Men hvordan bør du forholde dig til uroen på aktiemarkedet hvis din langsigtede opsparring er placeret i aktier, og bør du overhovedet foretage ændringer i din investeringsprofil? I forhold til de seneste år er aktiemarkedet kommet skidt fra start i år. Kigger vi på verdensindekset faldt det hele 4,9% på årets fire første børsdage. Og det volatile Emerging Markets, er faldet hele 6,7%. Omkring i medierne ser vi overskrifter om store kursdyk og fortsat aktieuro. Så hvordan skal du tolke situationen og, hvordan bør du forholde dig?