Sikker og attraktiv forrentning

Med RentePLUS for I et sikkert alternativ til indlån i banken.

Det er nemt – ligesom i banken

Det er nemt at blive RentePLUS kunde. Ligesom en konto i din bank, får du en konto i et af Danmarks største pensionsselskaber, og så er du i gang.

Læs om ofte stillede spørgsmål

Få svar på de mest stillede spørgsmål om investering og RentePLUS.

Sikker og attraktiv forrentning

I dag får de fleste virksomheder 0% eller minusafkast af virksomhedens midler. Det kan du nu gøre noget ved.

I dag har pensionsselsskaberne åbnet op for, at I kan placere selskabsmidlerne hos dem. Det betyder en sikker placering af virksomhedens frie midler, til en højere rente end I kan opnå i f.eks. banken.

Med RentePLUS har din virksomhed et sikkert alternativ til banken. RentePLUS er for virksomheder, der har minimum 250.000 kr. i frie virksomheds midler.

Kontakt FinansPlan for at få meget mere information om dine muligheder.

Det er nemt – ligesom i banken

Det er nemt at blive RentePLUS kunde. Ligesom virksomhedens konto i banken, oprettes en konto i et af Danmarks største pensionsselskaber. Så er I i gang.

Virksomhedens frie midler er placeret i et pensionsselskab, hvor sikkerheden er i top, da danske pensionsselskaber er underlagt lige så restriktive regler som f.eks. jeres bank.

Ofte stillede spørgsmål

RentePLUS er en lav-risiko placering af virksomhedens penge, og er derfor meget sikker. Virksomhedens frie midler placeres på en konto i et af Danmarks største pensionsselskaber. Sikkerheden for virksomhedens penge er i top, da danske pensionsselskaber er underlagt lige så restriktive regler som f.eks. banken.

Forrentningen af virksomhedens midler er ikke fast og ændrer sig år for år.

I kan indbetale til jeres konto når som helst det passer ind i virksomhedens økonomi. Ønsker I at hæve af penge fra jeres konto indenfor de første fem år, koster det kr. 1.825 pr. gang I hæver. Dog skal saldoen altid minimum være på 250.000 kr.

RentePLUS er for virksomheder, der har minimum 250.000 kr. stående i frie midler, og som ønsker en bedre forrentning end, hvad banken kan tilbyde. Der er intet loft på indskud – kun en minimumsgrænse.

Det koster et mindre gebyr pr. måned.

I kan ikke selv oprette en RentePLUS konto, men skal gøre det gennem FinansPlan. Ring eller skriv til os. Så hjælper vi jer i gang med at få oprettet en RentePLUS konto allerede i dag. Ring +45 72 20 66 36 eller send os en besked.

I kan altid følge virksomhedens RentePLUS konto, som I har adgang til med virksomhedens MitID.

RentePLUS er et meget sikkert produkt, da virksomhedens konto bliver oprettet i et af Danmarks førende pensionsselskaber. Virksomhedens frie midler er placeret i et pensionsselskab, hvor sikkerheden er i top, da danske pensionsselskaber er underlagt lige så restriktive regler som f.eks. jeres bank.

Selv om RentePLUS i forvejen er et lav-risiko produkt, er det muligt at minimere risikoen yderligere. Som RentePLUS kunde, kan I tilvælge RentePLUS GARANTI. Med RentePLUS GARANTI er I altid sikret et minimumafkast på 0,5%.

Virksomhedens beskattes af forrentning af RentePLUS, som betales som accontoskat. Udbetaling af opsparingen er skattefri.

Få en uforpligtende samtale

Kontakt os

Udfyld felterne nedenfor, og vi kontakter dig